Ολα τα εμπορικά σήματα ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους. Απαγορεύεται η αντιγραφή, παραπομπή, χρησιμοποίηση μέρους η του συνόλου του ψηφιακού υλικού που παρουσιάζεται εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας... Ολες οι εφαρμογές υποστηρίζουν τις εκδόσεις των Windows® 98 - Me - XP - Vista - Seven
Copyright © 2011 by Petalas Christos
All Rights reserved
smartmediagr@gmail.com
Τελευταία ενημέρωση: 17/6/2011
Δημιουργήστε καταπλητικές προσφορές με την ταχύτητα ενος κλικ
Τώρα πλεον μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στον υποψήφιο πελάτη σας με το μοναδικό στην Ελλάδα λογισμικό δημιουργίας Προσφορών. Τώρα πλέον μπορείτε να κερδίσετε στα σημεία και τους πιο απαιτητικούς υποψήφιους η μή, πελάτες σας. Τέλος στις χειρόγραφες, κακάσχημες, προσφορές. Δείξτε οτι σας ενδιαφέρει ο πελάτης σας και επενδύστε στις υπηρεσίες που προσφέρετε.
Εκθέσεις αυτοκινήτων
Εκθέσεις κουζίνας
Καταστήματα Η/Υ
Καταστήματα ηλεκτρικών
Κτηματομεσιτικά γραφεία
Βουλκανιζατέρ
Καταστήματα αναλλακτικών
Εταιρίες Ψύξης - Θέρμανσης
Εκθέσεις μηχανών
Εκθέσεις επίπλων
Καταστήματα χονδρικής
Ταξιδιωτικά γραφεία
Είδη υγιεινής
Πλεον, οι περισσότεροι πελάτες πριν προχωρήσουν σε κάποια αγορά προβαίνουν σε έρευνα αγοράς. Η έρευνα αγοράς περιλαμβάνει τις περισσότερες φορές την επίσκεψη στο κατάστημα η την επιχείρηση. Ακολουθεί μια συζήτηση όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη και στη συνέχεια η τιμοληψία. Δηλαδή οι προσφορά του καταστήματος για την αγορά των προϊόντων από τον πελάτη.

Σε πάρα πολλές επιχειρήσεις οι οποίες δεν υπάγονται σε καθεστώς franchise δεν υπάρχει κάποιο λογισμικό για τη δημιουργία προσφορών, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές ο πελάτης να φεύγει προσπαθώντας να συγκρατήσει στο μυαλό του όλα αυτά που ειπώθηκαν κατά τη συζήτηση αλλά και τις τιμές και του όρους αγοράς. Όταν ο πελάτης προτίθεται να αγοράσει 1 συγκεκριμένο προϊόν χαμηλής αξίας 10-100€ τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Όταν όμως οι ανάγκες του πελάτη είναι αυξημένες όπως για παράδειγμα, η αγορά μιας κουζίνας, ενός Η/Υ, το σύνολο των επίπλων για ένα καινούργιο σπιτικό, τότε η παρουσία μιας προσφοράς κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό τα προϊόντα, την περιγραφή τους, τις τιμές τους, την φωτογραφία τους, τους όρους αγοράς, αλλά δείχνει και μια εικόνα συγκροτημένης άποψης της επιχείρησης προς τον πελάτη, κάτι που έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία του πελάτη.

Πολλές φορές ο πελάτης είναι αυτός που ζητάει μια προσφορά και αναγκάζει τον πωλητή να αφιερώσει σημαντικό χρόνο για την σύνταξη του. Πολλές απο αυτές τις προσφορές αυτές συντάσονται στον κειμενογράφο Word με μέτρια, κακά η ελαχίστος καλά αποτελέσματα. Η αρχειοθέτηση, η αναζήτηση και η διόρθωση τους προκαλεί πονοκέφαλο στους πωλητές.

Τώρα μπορείτε να απαλαγείτε απο τέτοιου είδους προβλήματα, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να έχετε το συγκριτικό πλεονέκτημα της παρουσίασης μιας ολοκληρωμένης πρότασης προς τον πελάτη σας όσο απαιτητικός κι αν είναι.

Από προσωπική εμπειρία θα σας πω, πως όσες φορές είχα επισκεφθεί κατάστημα που φεύγοντας δεν είχα πάρει κάποιο φυλλάδιο η τιμοκατάλογο η ακόμα καλύτερα κάποια προσωποποιημένη προσφορά το είχα απορρίψει Αυτό φυσικά σε συνδυασμό με τις τιμές αλλά και την "φιλική" προσέγγιση του πωλητή με έπεισαν να αγοράσω τα προϊόντα τους. Δεν είναι τυχαίο. Ο εγκέφαλος του Ανθρώπου
συγκρίνει όλα τα προσφερόμενα από όλους υποψήφιους πωλητές και καταλήγει σε αυτόν που συνδυάζει καλύτερα όλα τα παραπάνω.

Επιλέξτε Χαρακτηριστικά για να δείτε πόσο δυνατό και λειτουργικό λογισμικό θα αγοράσετε.
Επιλέξτε Παραδείγματα για να δείτε σε μορφή PDF έτοιμες προσφορές.
Αυξήστε τις πωλήσεις και
την παραγωγικότητα σας.
δώστε τέλος στις κακάσχημες
χειρόγραφες προσφορές
Download now