Ολα τα εμπορικά σήματα ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους. Απαγορεύεται η αντιγραφή, παραπομπή, χρησιμοποίηση μέρους η του συνόλου του ψηφιακού υλικού που παρουσιάζεται εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας... Ολες οι εφαρμογές υποστηρίζουν τις εκδόσεις των Windows® 98 - Me - XP - Vista - Seven
Copyright © 2011 by Petalas Christos
All Rights reserved
smartmediagr@gmail.com
Τελευταία ενημέρωση: 17/6/2011
Πρότυπα
Ίσως το πιο δυνατό χαρακτηριστικό της εφαρμογής Προσφορά είναι δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές δεκάδες πρότυπα προς εκτύπωση, αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη σας.

Με εύχρηστο μενού επιλογής ανα κατηγορίες προτύπων, προεπισκόπιση πριν την εκτύπωση της προσφοράς αλλά και πληροφορίες για τα στοιχεία του προτύπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται
καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επειδή φυσικά οι ανάγκες κάθε επιχείρησης μπορεί να είναι διαφορετικές μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας πρότυπο με κάποια μικρή χρέωση, προσαρμοσμένο απόλυτα στο ύφος της επιχείρησης σας.
Αν πάλι θέλετε ανα πάσα στιγμή να αναπροσαρμόζετε τα πρότυπα σας ή να δημιουργήσετε δικά σας, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε την Proffesional έκδοση της Προσφοράς όπου μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε απο προσφορές μέχρι καταλόγους αλλά και διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησης σας. Η Proffesional έκδοση κοστίζει 499€ και περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την κατασκευή των δικών σας προτύπων.

Η συλλογή των διαθέσιμων προτύπων ανανεώνεται συνεχώς, έτσι μπορείτε να παρουσιάζεται στον πελάτη σας πάντα κάτι διαφορετικό. Η ανάκτηση όλων των νέων προτύπων είναι δωρεάν.
70 μοναδικά επαγγελματικά πρότυπα
για κάθε επιχείρηση και κάθε χρήση