Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Απόσυρση φορολογικών μηχανισμών και η εναλλακτική λύση μας!

ηλεκτρονικός πάροχος από InfoGate

Νέα Νομοθετική Διάταξη!

Απόσυρση από τη χρήση και οριστική παύση ΕΑΦΔΣΣ/ΦΗΜ για το σύνολο των οντοτήτων.

Σύμφωνα με το Νόμο 1073/2023 οι οντότητες που εκδίδουν τα λογιστικά τους στοιχεία με τη χρήση ΕΑΦΔΣΣ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία ΠΟΛ.1220/2012 (Β’ 3517) απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών ή είναι κάτοχοι αυτών, παύουν τη χρήση αυτών έως και την 30.04.2024 και έχουν υποχρέωση υποβολής δήλωσης οριστικής παύσης τους. Οι ως άνω οντότητες από την 01.05.2024 και εφεξής έχουν την υποχρέωση χρήσης λοιπών τύπων ΦΗΜ ή υπηρεσιών Παρόχου ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης. 

Η σχετική διάταξη ισχύει για όλους τους κλάδους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις καταλητικές ημερομηνίες και αποφάσεις ΕΔΩ.

 

Ανακαλύψτε τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που σας προσφέρουμε και επωφεληθείτε άμεσα!

Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ!

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκδοση Λιανικών Αποδείξεων & Τιμολογίων. Πλέον η έκδοση παραστατικών και η διαχείριση της μηχανογράφησης γίνονται απλά και γρήγορα.

Χρησιμοποιώντας τον Πάροχο από την ΤΕΣΑΕ επωφελείστε διπλά!

Πρώτον, αποκτάτε την οικονομικότερη επιλογή της αγοράς και δεύτερον εκμεταλλεύεστε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ.
  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.
  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους. Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 
  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή! Εκμεταλλευθείτε τη προσφορά μας !
  • Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G. Η ΤΕΣΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ προχωρήσε σε διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο. 

Εκμεταλλευθείτε τη νέα προσφορά του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με έκπτωση -50%!

TESAEgroup Offer! // Νέα Πακέτα Κλήσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης:

Σύμβαση Ηλεκτρονικής ΤιμολόγησηςΤιμή Λιανικής
500 κλήσεις50,00 25,00€
3000 κλήσεις150,00 75,00€
10000 κλήσεις400,00 200,00€
25000 κλήσεις800,00 400,00€
65000 κλήσεις1.900,00 950,00€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. // Η προσφορά ισχύει έως 31 Μαΐου.

 

Νέες Δυνατότητες!

Web App Module Retail (Ταμειακή Μηχανή/All in One)

Εκδώστε νόμιμες αποδείξεις και τιμολόγια χωρίς ειδικό εξοπλισμό και χωρίς ημερήσια Ζήτα! Τώρα και με Λειτουργία Ταμειακής Μηχανής και All in One λύση!

Πλεόν στο βασικό κορμό της οθόνης της Εντατικής Λιανικής (Retail) περιελαμβάνεται και η λειτουργία Ταμειακής Μηχανής! Σκοπός είναι να αντικαταστήσει πλήρως την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή παρέχοντας μια οικονομική και απλή λύση για την έκδοση παραστατικών από όλα τα διαθέσιμα μέσα (PC/Smartphone/Tablet). Αρκεί μια συσκευή με πρόσβαση στο internet και η “ταμειακή μηχανή” σας είναι έτοιμη για χρήση.

Η πρόταση All in One έρχεται να συνδυάσει την κάλυψη όλων των αναγκών μιας επιχείρησης. Ο χρήστης σε μία και μόνη συσκευή διαθέτει: Λειτουργικό σύστημα (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογή μηχανογράφησης), NFC reader (ώστε να μπορεί να δεχτεί πληρωμή με κάρτα) αλλά και θερμικό εκτυπωτή (ώστε να μπορεί να εκτυπώσει παραστατικό).

 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.