Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Η InfoGate Technologies

Σχετικά με εμάς

Η InfoGate Technologies είναι μια επιχείρηση που εδρεύει στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον τομέα των λογισμικών διαχείρισης επιχειρηματικών δεδομένων και διασύνδεσης τους με το  MyData.

Ιδρύθηκε το 2003 απο τον Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος με αντικείμενο εργασιών την εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε επαγγελματίες, εταιρείες και ιδιώτες. 

Σε συνεργασία με την TESAE  παρέχει και υποστηρίζει όλα τα λογισμικά αλλά και λύσεις εμπορικής διαχείρισης που αναπτύσονται και αναβαθμίζονται σύμφωνα με την τεχνολογία Peagsus.

Ένα από τα βασικά της  προγράμματα εμπορικής διαχείρισης ERP είναι το Pegasus Web App Retail, ένα λογισμικό που απευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό επαγγελματιών και επιτρέπει την ασφαλή και νόμιμη διασύνδεση με την  πλατφόρμα MyData. 

Η InfoGate χαρακτηρίζεται από ευελιξία, σταθερότητα και υπευθυνότητα στον τομέα της I.T. υποστήριξης στην Ελλάδα και έχει εδραιωθεί ως σημαντικός πάροχος λύσεων μηχανογράφησης.

Παράλληλα, έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της παρέχοντας λύσεις στον τομέα του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, προσφέρει σχεδίαση και φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και πλατφορμών e-commerce.