Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Επιλέξτε Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ ώστε να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις!

ΤΩΡΑ – ΜΕ ΝΕΕΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ! // -50% ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!

Το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο μετάβασης των επιχειρησέων στη νέα Ψηφιακή Εποχή έχει προταθεί & υλοποιηθεί μία σειρά από νομοθετικές διατάξεις σχετικά με την πραγματοποίηση συναλλαγών και τη διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. Οι συνεχείς αυτές εξελίξεις καθιστούν αναγκαστική την προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα τόσο σε επίπεδο Software όσο και σε επίπεδο Hardware. Οι Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus πρόκειται να εναρμονιστούν πλήρως & απροβλημάτιστα με όλες τις επικείμενες νομοθετικές αλλαγές. 

Η ΤΕΣΑΕ μέσα από την πιστοποιημένη υπηρεσία e-invoicing, έρχεται να δώσει την πλέον συμφέρουσα λύση! Η υπηρεσία e-invoicing εγγυάται την ομαλή διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με την ΑΑΔΕ αποστέλλοντας & δίνοντας σήμανση στα ηλεκτρονικά παραστατικά σε πραγματικό χρόνο. Επιλέγοντας Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ δεν έχετε να ανησυχείτε για μελλοντικές νομοθετικές αλλαγές καθώς αποτελεί μία ευέλικτη & σύγχρονη λύση που προσαρμόζεται άμεσα και απλά στα νέα δεδομένα.

Special Offer! Εκμεταλλευθείτε την προσφορά με Εκπτωση -50% στις τιμές Τιμοκαταλόγου!

Από σήμερα και έως 31 Μαΐου οι τιμές μας αλλάζουν! Συγκεκριμένα, προσφέρεται έκπτωση -50% στις τιμές τιμοκαταλόγου!

Δώστε την πιο οικονομική λύση στο πελατολόγιο σας διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά ποσοστά κέρδους για εσάς! Eκδώστε αποδείξεις λιανικής πώλησης και τιμολόγια χωρίς ειδικό εξοπλισμό και χωρίς ημερήσια Ζήτα! Eπιλέξτε την εναλλακτική λύση έναντι αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής ή αντικατάστασης ΕΑΦΔΣΣ/ΦΗΜ!

Νέα Πακέτα Κλήσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης:

Σύμβαση Ηλεκτρονικής ΤιμολόγησηςΤιμή Λιανικής
500 κλήσεις50,00 25,00€
3000 κλήσεις150,00 75,00€
10000 κλήσεις400,00 200,00€
25000 κλήσεις800,00 400,00€
65000 κλήσεις1.900,00 950,00€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Γιατί να επιλέξετε Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ;

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής για τη διασύνδεση με τα POS.

Με την καταληκτική ημερομηνία να πλησιάζει (29/02/2024) η ανησυχία των επαγγελματιών ολοένα και αυξάνεται. Απαλλαχθείτε από την υποχρέωση διασύνδεσης της Ταμειακής Μηχανής σας με το POS αποφεύγοντας υψηλά κόστη, πολύπλοκες διαδικασίες και πιθανά τεχνικά κολλήματα.

  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.

Το προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθεί η απρόσκοπτη διασύνδεση των Εφαρμογών μας με τα POS. Προς το παρόν, δεν υφίσταται καμία υποχρεωτικότητα σχετικής διασύνδεσης. Η υπηρεσία e-invoicing πρόκειται να είναι συμβατή με όλα τα EFTPOS/SoftPOS της αγοράς και η ΤΕΣΑΕ θα φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως & πλήρως όλα τα μέλη του Δικτύου Συνεργατών της.

  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους.

Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται από το 2ο εξάμηνο του 2024 να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Επιπλέον, πρόκειται να ενεργοποιηθεί υποχρεωτικό Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο στις Δημόσιες Συμβάσεις B2G σε ακόμη περισσότερους φορείς δημοσίου. Ως εκ τούτου, μεγάλο μέρος του πελατολογίου θα “υποχρεωθεί” να εντάξει τον Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στις λειτουργίες της επιχείρησης του.

  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Ο Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης αποτελεί την πιο συμφέρουσα, σταθερή και εύκολα προσαρμόσιμη λύση στις ανάγκες της νέας εποχής! Απαλλαχθείτε από το άγχος για συνεχείς αναβαθμίσεις, αντικαταστάσεις Hardware και περιττά συνεχόμενα κόστη.

Ακόμη, τα πακέτα κλήσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης εμπεριέχονται στις επιλέξιμες δαπάνες για το Πρόγραμμα 3 του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Εξαργυρώστε τα Vouchers των πελατών επωφελούμενοι του υψηλού περιθώριου κέρδους!

Διαθέτετε Φορολογικό Μηχανισμό; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Για όσους πελάτες επιλέξουν να συνεχίσουν τη λύση των Φορολογικών Μηχανισμών, προβλέπεται “αντικατάσταση” των ΕΑΦΔΣΣ με νέους ΦΗΜΑΣ (Φορολογικός Ηλεκτρονικός Μηχανισμός Άθροισης και Σήμανσης) προκειμένου να είναι εφικτή η διασύνδεση με ERP & EFT/POS για όλα τα είδη των οικονομικών συναλλαγών των επιχειρήσεων (Υπουργική απόφαση Α.1155 – Καταληκτική Ημερομηνία: 30/06/2024). Η ΤΕΣΑΕ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το σύνολο των κατασκευάστριων εταιρειών ΦΗΜΑΣ και πρόκειται να προσφέρει την απροβλημάτιστη διασύνδεση όλων των Εφαρμογών της με τους ΦΗΜΑΣ της αγοράς.  

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στην αγορά και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις συνεχείς αλλαγές με τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus!

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.