Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Η απόλυτη λύση που απογειώνει τη μηχανογράφηση για τις εμπορικές επιχειρήσεις!

all in one Imin

Ανακαλύψτε τις νέες Δυνατότητες!

– Ταμειακή Mηχανή – Πλέον στο βασικό κορμό της Εφαρμογής Pegasus Web App Retail θα βρείτε τη λειτουργία της Ταμειακής Μηχανής! Στόχος είναι η προσομοίωση μιας ταμειακής μηχανής στις εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus. Άμεση καταχώρηση – είσπραξη – εκτύπωση απόδειξης, διαχωρισμός τμημάτων, button για συγκεκριμένο είδος και πολλά ακόμη οφέλη!

– Αll in One – Ο χρήστης μπορεί να διαθέτει όλες τις λειτουργίες σε μια συσκευή! Καταχώρηση παραστατικού, πληρωμή με POS, εκτύπωση, ενημέρωση myDATA/Παρόχου σε συνεργασία με τα iMin Τερματικά. O χρήστης σε μία και μόνη συσκευή διαθέτει: Λειτουργικό σύστημα (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογή μηχανογράφησης), NFC reader (ώστε να μπορεί να δεχτεί πληρωμή με κάρτα), θερμικό εκτυπωτή (ώστε να μπορεί να εκτυπώσει παραστατικό) // Διαβάστε τη μελέτη

Επιπλέον:

– Συναλλαγές B2G (Business 2 Government) – Η Τιμολόγηση B2G είναι συμβατή με την Εφαρμογή Pegasus Web App Retail & με την προσθήκη του σχετικού Module PE.00.170 Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με ΙΛΥΔΑ. Έτσι, όσες επιχειρήσεις τιμολογούν σε δημόσιους φορείς θα μπορούν να δίνουν σήμανση στα παραστατικά τους μέσω παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης B2G

– Χρέωση σε δωμάτιο – Σε συνδυασμό με το Pegasus Web App e-Hotel, ο χρήστης μπορεί να καταχωρεί εύκολα και άμεσα μια χρέωση στο δωμάτιο του πελάτη και αυτή να συμπεριλαμβάνεται στην τελική πληρωμή. Ένας διαμένοντας στο ξενοδοχείο μπορεί να αγοράσει κάποιο είδος από οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, να χρεωθεί απευθείας στο δωμάτιό του και η κράτηση του να ενημερωθεί αυτόματα. Δείτε περισσότερα εδώ.

Και μην ξεχνάτε!

1. Η εφαργογή έχει τη δυνατότητα επεκτασιμότητας! Έτσι μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε επαγγελματία με την προσθήκη οποιουδήποτε Module. Για παράδειγμα Module Παραστατικά Εσωτερικής ΔιακίνησηςModule Kαταστήματα & Module Απογραφή Αποθήκης κ.α. Επιλέον, το Web App Retail μπορεί να προστεθεί και ως Module σε όλες τις Διαδικτυακές Εφαρμογές μας!

2. Επωφεληθείτε τον ειδικών τιμών! Πέραν της ανταγωνιστικής τιμής του, το Pegasus Web App Retail διατίθεται και σε ειδική προσφορά! 

3. Το Web App Retail ενημερώνεται διαρκώς με νέες αναβαθμίσεις! Περιγραφή του Είδους στα Τμήματα (π.χ. 13% ΦΠΑ) στη λειτουργία Ταμειακής Μηχανής, Προσθήκη Button για άμεση επιλογής συγκεκριμένου είδους (π.χ. πλαστική σακούλα), Ορισμός προεπιλεγμένου παραστατικού ανά τερματικό). Δείτε εδώ όλες τις αναβαθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή.

Συνδυάστε το Pegasus Web App Retail με τον Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης!

Εκδώστε Λιανικές αποδείξεις απλά και γρήγορα & συγχρόνως εναρμονιστείτε με τη νέα νομοθεσία!

Αποκτήστε την οικονομικότερη επιλογή της αγοράς και εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω οφέλη:

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ.
  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.
  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους. Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.
  • Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G. Η ΤΕΣΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ προχωρήσε σε διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο. 
  • Επωφελείστε από τα πολλαπλά κίνητρα που δίνονται από το κράτος και προβλέπονται βάση νόμου για τους πελάτες.
  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή! Εκμεταλλευτείτε τη νέα προσφορά από την ΤΕΣΑΕ και εκτοξεύστε τα περιθώρια κέρδους σας!

TESAEgroup Offer! // Νέα Πακέτα Κλήσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης:

Σύμβαση Ηλεκτρονικής ΤιμολόγησηςΤιμή Λιανικής
500 κλήσεις50,00 25,00€
3000 κλήσεις150,00 75,00€
10000 κλήσεις400,00 200,00€
25000 κλήσεις800,00 400,00€
65000 κλήσεις1.900,00 950,00€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. // Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2024

Τα Vouchers Ωφελούμενων για το Πρόγραμμα 3 του Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχουν εκδοθεί! Εξαργυρώστε τα ΤΩΡΑ!

Εξαργύρωση Vouchers έως και 30/06/2024

Τα προϊόντα Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ΤΕΣΑΕ έχουν εγκριθεί και βρίσκονται στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες! Εκμεταλλευθείτε τα υψηλά περιθώρια κέρδους που παρέχονται από την ΤΕΣΑΕ προς ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών. Η εταιρεία μας είναι εδώ ώστε να εξασφαλίσει μια σειρά από παροχές που θα αυξήσουν τις προμήθειές σας! 

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.