Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και το Pegasus Web App e-Hotel είναι εδώ!

Web App e-Hotel

Είμαστε κοντά σας με τα προγράμματα Pegasus για να σας δώσουμε λύσεις.

Το Pegasus Web App e-Hotel περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες που μπορεί να έχει ανάγκη ένα μικρό τουριστικό κατάλυμα ή μία ξενοδοχειακή μονάδα! Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα Επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον κλάδο των Ξενοδοχείων! Ανήκει στις κορυφαίες επιλογές των επιχειρηματιών καθώς είναι η πλέον ενδεδειγμένη ξενοδοχειακή εφαρμογή (PMS).

Πλήρης συνολική λύση! Eκδώστε αποδείξεις λιανικής πώλησης και τιμολόγια χωρίς ειδικό εξοπλισμό και χωρίς ημερήσια Ζήτα! Eπιλέξτε την εναλλακτική λύση έναντι αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής ή αντικατάστασης ΕΑΦΔΣΣ/ΦΗΜ! Απαλλαχθείτε από την υποχρέωση διασύνδεσης της Ταμειακής Μηχανής σας με το POS καθώς και την αντικατάσταση των παλιών μοντέλων ΦΗΜ σε νέα μοντέλα ΦΗΜΑΣ. Έτσι, αποφεύγετε υψηλά κόστη, χρονοβόρες διεργασίες και πιθανά τεχνικά κολλήματα.

O συνδυασμός των Pegasus Web App e-Hotel & Estiasi ERP Start Up θα απογειώσουν την επιχείρησή! Αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες συνδυάζουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους με χώρο Εστίασης. Η Τεχνολογία Pegasus κάνει εύκολη τη διασύνδεση με την Εφαρμογή Pegasus Web App e-Hotel για τιμολόγηση παραγγελιών Εστιατορίου απευθείας στο Δωμάτιο κράτησης. Μπορείτε να δείτε και τη σχετική μελέτη.

Δυνατότητες – Πλεονεκτήματα

  • Χρήση απ’ όλες τις Συσκευές (Windows/Android/IOS) – Responsive περιβάλλον – Web-based λύση
  • Διαχείριση καθημερινών εργασιών (Πλάνο Κρατήσεων, Group Κρατήσεων, Reception Διαμονών)
  • Πλήρης οργάνωση Ξενοδοχείου (Overbooking, Ειδικοί Τιμοκατάλογοι, Καθαρισμοί, Statistics & Main Courante, Χρεώσεις Ειδικών Υπηρεσιών, Μαζική Τιμολόγηση, Special Offers)
  • Δυνατότητα ανέπαφου Check-In και ερωτηματολογίου αξιολόγησης
  • Δίγλωσσο περιβάλλον
  • Εύκολη και χωρίς λάθη παρακολούθηση συμβολαίων με Τουριστικά Γραφεία (Allotment, Commitment, Cancellation κλπ)
  • #myDATA_ready, εναρμονισμένο με την οδηγία της ΑΑΔΕ για On-line αποστολή των παραστατικών σε πραγματικό χρόνο 
  • Η πιστοποιημένη υπηρεσία einvoicing από την ΤΕΣΑΕ εγγυάται την ομαλή & σε πραγματικό χρόνο διασύνδεση των Cloud Εφαρμογών Pegasus με την ΑΑΔΕ αποστέλλοντας και δίνοντας σήμανση στα ηλεκτρονικά παραστατικά της επιχείρησης σας (π.χ. πώληση συμπληρωμάτων/προϊόντα ένδυσης). Δείτε εδώ.

Extra Modules που απογειώνουν την εφαρμογή!

  • Επικοινωνία με WebHotelier: Επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία της εφαρμογής με τα κανάλια (Booking, Airbnb, Expedia) που έχει επιλέξει το ξενοδοχείο για να προβάλλει τη διαθεσιμότητά του!
  • Module Phone: Παρακολούθηση εισερχομένων κλήσεων
  • Module Καταστήματα: Διαχείριση πολλών καταλυμμάτων (υποκαταστήματα – Bungalows) μέσα από την ίδια εφαρμογή
  • Module Διαχείριση Τραπεζικών Λογαριασμών: Διασυνδέει τις Pegasus Web App εφαρμογές με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης σας. Χρήσιμο για επιχειρήσεις που εργάζονται εποχιακοί υπάλληλοι καθώς δεν χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος να κοινοποιεί τους κωδικούς του ebanking.
  • Module Retail: Εκδώστε νόμιμες αποδείξεις και τιμολόγια χωρίς ειδικό εξοπλισμό και χωρίς ημερήσια Ζήτα. Χρήσιμο σε περιπτώσεις πώλησης προϊόντων (π.χ πετσέτες/κρέμες). 

Νέα νομοθετική διάταξη!

Σύμφωνα με τις τελευταίες διατάξεις, από 01/01/2024 έχει επιβληθεί υπέρ του Δημοσίου τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, το οποίο αντικαθιστά τον φόρο διαμονής, ανά ημερήσια χρήση και ανά δωμάτιο ή διαμέρισμα. Αφορά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και κάθε είδους τουριστικά καταλύματα! Η συγκεκριμένη διάταξη έρχεται να αντικαταστήσει το φόρο διαμονής που εκδίδουν τα ξενοδοχεία ή οποιοδήποτε τουριστικό κατάλυμα ανά ημερήσια χρήση/δωμάτιο/διαμέρισμα. Η βασική διαφορά είναι στο ότι εφαρμόζεται πλέον διαφορετική τιμή και ανά περίοδο (και όχι μόνο ανάλογα τα αστέρια του καταλύματος). 

Οι περίοδοι αυτοί αφορούν τους μήνες:

  • Νοέμβριος εως και Φεβρουάριος
  • Μάρτιος εως και Οκτώβριος
Μπορείτε να δείτε και τη σχετική μελέτη.

Γιατί να επιλέξετε τον Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ΤΕΣΑΕ; 

  • Αύξηση πωλήσεων 
  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ για τη διασύνδεση με τα POS.
  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.
  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους.
  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή! 
  • Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G! Η ΤΕΣΑΕ έχει τη λύση!

Οι εφαρμογές Pegasus για ακόμη μία φορά εναρμονίζονται με τις νομοθετικές αλλαγές και απαιτήσεις. Μπορείτε να δείτε και τη μελέτη που αφορά την παραμετροποίηση των Web App Εφαρμογών εδώΕνημερωθείτε για τις προϋποθέσεις που ισχύουν.

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.