Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Νέες τεχνικές μελέτες για τις εφαρμογές Pegasus! Αναβαθμίστε τη μηχανογράφηση σας!

pegasus webapp

Κάθε επιχείρηση οφείλει να διατηρεί τη μηχανογράφηση της σε υψηλό επίπεδο. Γιατί να μην το κάνει με τις βέλτιστες δυνατότητες και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος; Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε μία νέα πώληση, αφού μειώνεται αισθητά το κόστος της αρχικής εγκατάστασης!

Το περασμένο διάστημα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη Μηχανογράφηση όπως επίσης και οι αναβαθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν από την ΤΕΣΑΕ. Παρά τις συνεχείς νομοθετικές αλλαγές παραμείναμε πιστοί στο ραντεβού με τις εξελίξεις υλοποιώντας καίριες αναβαθμίσεις και καταγράφοντας εξίσου σημαντικές τεχνικές μελέτες. Ας δούμε μερικές από αυτές παρακάτω:

Τεχνικές Μελέτες & Αναβαθμίσεις 

Τεχνικές Μελέτες:

  • Παραστατικά Διακίνησης – Προστέθηκε η δυνατότητα ορισμού διαφορετικής ημερομηνίας/ώρας διακίνησης. Αποδεικνύεται χρήσιμο στις περιπτώσεις όπου ο χρήστης τι΍ ολογεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά το παραστατικό πρόκειται να δοθεί στον πελάτη την επόμενη ημέρα.
  • Παραστατικά υπό έκδοση | Q&A – Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα παραστατικά υπό έκδοση. Αλλάζει ο τρόπος που εκτελείται η καταχώρηση ενός παραστατικού σε εσωτερικό επίπεδο στις εφαρμογές Pegasus Web App. Στόχος είναι η εναρμόνιση των εφαρμογών Pegasus με τις νέες νομοθετικές διατάξεις περί υπογραφών EFT POS. 
  • Eπιχειρήσεις Εστίασης – Καταγράφηκαν τα βήματα παραμετροποίησης για την επιτυχημένη επικοινωνία του Pegasus Estiasi με τα νέα Φορολογικά Συστήματα (Ταμειακές Εστιατορίου, ΦΗΜΑΣ Εστιατορίου, ΑΔΗΜΕ) προκειμένου η εφαρμογή να εναρμονιστεί με τις νέες νομοθεσίες (διασύνδεση με POS, σήμανση δελτίων παραγγελίας κ.α.).
  • Σύνδεση με ταμειακές ICS (Driver FisLink) – Πλέον, παρέχεται δυνατότητα διασύνδεσης με τις ταμειακές της εταιρείας ICS. Η ταμειακή επικοινωνεί με το Pegasus Web App μέσω του driver Fislink. O Driver διαβάζει τα αρχεία με συγκεκριμένη γραμμογράφηση έτσι ώστε να δώσει εντολές στο Hardware της ταμειακής, προκειμένου να εκτυπώσει.
  • Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης B2G (Business 2 Government) – Ανανεωμένη μελέτη για την προσθήκη Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο. 
  • Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης B2B | Q&A – Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από την υπηρεσία e-invoicing.

Αναβαθμίσεις:

  • Περιγραφή του Είδους στα Τμήματα (π.χ. 13% ΦΠΑ) στη λειτουργία Ταμειακής Μηχανής του Web App Retail
  • Προσθήκη Button για “Πληρωμή & Έκδοση” για την επιτάχυνση ολοκλήρωσης της διαδικασίας στο Web App Retail
  • Προσθήκη Button για άμεση επιλογής συγκεκριμένου είδους (π.χ. πλαστική σακούλα) στο Web App Retail
  • Ορισμός προεπιλεγμένου παραστατικού ανά τερματικό στο Web App Retail
  • Έλεγχος διάρκειας εισόδου/εξόδου στο Web App Gym

Δείτε εδώ όλες τις αναβαθμίσεις

Μην ξεχνάτε τη λειτουργία Ταμειακής Μηχανής και την πρόταση All in One!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις επικείμενες εξελίξεις στην αγορά. Προετοιμαστείτε κατάλληλα με τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus!

Το 2024 σηματοδοτεί τον πλήρη Ψηφιακό Μετασχηματισμό τόσο στο χώρο των επιχειρήσεων όσο και σε αυτόν των ελευθέρων επαγγελματιών.

Είμαστε κοντά σας μαζί με την ΤΕΣΑΕ ώστε να δώσουμε λύση για κάθε επερχόμενη αλλαγή.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις επικείμενες εξελίξεις!

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.