Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Οι αιτήσεις Ωφελούμενων για το Πρόγραμμα 3 του Ψηφιακού Μετασχηματισμού είναι και πάλι διαθέσιμες!

Τα προϊόντα Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ΤΕΣΑΕ έχουν εγκριθεί και βρίσκονται στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες! Καθώς το 2024 αποτελεί χρονιά σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων για τον χώρο της Μηχανογράφησης και οι επιχειρήσεις καλούνται να προετοιμαστούν για τη μετάβαση τους στη Νέα Ψηφιακή Εποχή, η ΤΕΣΑΕ και τα προγράμματα Pegasus έρχονται να μετατρέψουν τη μετάβαση αυτή σε μια οικονομική & απλή διαδικασία!

Ελάτε να εξαργυρώσουμε Vouchers Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης σε συνεργασία με την ΤΕΣΑΕ;

 • Παρέχουμε την πιο οικονομική λύση για την επιχείρησή σας. Μέσω της πιστοποιημένης υπηρεσίας e-invoicing μπορείτε να επωφεληθείτε από τα χαμηλά τιμολόγια που ισχύουν σε όλα τα πακέτα κλήσεων.
 • Απαλλαγείτε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ για τη διασύνδεση με τα POS.
 • Το προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθεί η απρόσκοπτη διασύνδεση των Εφαρμογών μας με τα POS. Προς το παρόν, δεν υφίσταται καμία υποχρεωτικότητα σχετικής διασύνδεσης. Η υπηρεσία e-invoicing πρόκειται να είναι συμβατή με όλα τα EFTPOS/SoftPOS της αγοράς ώστε να εξασφαλίσετε τη δισύνδεση των εφαρμογών Pegasus.
 • Προετοιμαστείτε για το 2ο εξάμηνο του έτους μιας και η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 
 • Ο Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης αποτελεί την πιο συμφέρουσα, σταθερή και εύκολα προσαρμόσιμη λύση στις ανάγκες της νέας εποχής! Απαλλαχθείτε από το άγχος για συνεχείς αναβαθμίσεις, αντικαταστάσεις Hardware και περιττά συνεχόμενα κόστη. Οι αλλαγές που γίνονται αυτή την σιγμή είναι ξαφνικές και βίαιες οπότε καλό είναι να κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα.
 • Καθώς αρκετές επιχειρήσεις υποχρεούνται στην έκδοση παραστατικών προς το Δημοσίο, η ΤΕΣΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ προχωρήσε σε διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο (B2G – Business 2 Government). Πλέον οι συμβάσεις αυτές θα πρέπει να εκδίδονται και να αποστέλλονται στους Δημόσιους Φορείς σύμφωνα με τα πρότυπα και τις οδηγίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κριτήρια ένταξης στο Πρόγραμμα 3 για τις επιχειρήσεις είναι να:

 1. Έχουν την έδρα τους ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.
 2. Είναι ενεργές κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα.
 3. Έχουν ιδρυθεί/συσταθεί πριν την 01.01.2022.
 4. Συνιστούν νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία.
  Οι Ωφελούμενοι λαμβάνουν Voucher αξίας 300,00€ (100% Επιδότηση) // Δεν αποτελεί προαπαιτούμενο η διάθεση ΕΜΕ (Εργαζόμενων)
  Προκειμένου να καταθέσετε την αίτηση ως Δικαιούχοι για το Πρόγραμμα 3 θα χρειαστεί να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο με τους κωδικούς TaxisNet:

Υποβολή αίτησης επιχορήγησης δικαιούχου (digitalsme.gov.gr)

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.