Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Η νέα νομοθεσία και τα Vouchers για τον Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολογησης!

ηλεκτρονική τιμολόγηση

Η ΤΕΣΑΕ για ακόμη μία φορά είναι προετοιμασμένη σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία!

Εναρμονιστείτε εσείς και το πελατολόγιο σας με τη νομοθεσία 1155/2023! Προλάβετε τις προθεσμίες και γλιτώστε από χρονοβόρες διαδικασίες, αποφύγετε τυχόν οικονομικά πρόστιμα και δώστε την πιο άμεση, αξιόπιστη και ευέλικτη λύση στο πελατολόγιο σας!

Νέα Νομοθεσία!

  • Σύμφωνα με το Νόμο 1073/2023 οι οντότητες που εκδίδουν τα λογιστικά τους στοιχεία με τη χρήση ΕΑΦΔΣΣ ή είναι κάτοχοι αυτών, παύουν τη χρήση αυτών έως και την 01.07.2024 -λόγω παράτασης- και έχουν υποχρέωση υποβολής δήλωσης οριστικής παύσης τους. Η παράταση δίνεται με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχετικό αποδεικτικό παραγγελίας λοιπών τύπων ΦΗΜ –οι οποίοι όμως δε βρίσκονται ακόμη σε ολοκληρωμένο στάδιο– ή έχει υποβληθεί από την οντότητα σχετική δήλωση επιλογής χρήσης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω Παρόχου και αποδοχής της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω Παρόχου.
  • Οι κατασκευάστριες εταιρείες ERP θα υποχρεωθούν να υπογράψουν δήλωση συμμόρφωσης για την Α.1155, τόσο σχετικά με τη λειτουργία του λογισμικού και τη διασύνδεση με παρόχους ΥΠΑΗΕΣ και ΦΗΜΑΣ όσο και για τη διασύνδεση με POS. Πράγμα που πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές στη Μηχανογράφηση και ειδικά σε περιπτώσεις Custom λύσεων.
  • Για τη διασύνδεση ERP-POS, οι τελικοί πελάτες θα κληθούν να δηλώσουν στην ειδική πλατφόρμα «Μητρώο και Επικοινωνία»/»Στοιχεία Επιχείρησης» στην ψηφιακή πύλη «myAADE» ότι έχουν προμηθευτεί πρόγραμμα Pegasus από την ΤΕΣΑΕ. Έτσι, θα μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα για τη διασύνδεση POS.

Πως θα προσαρμοστείτε στη νέα νομοθεσία;

  • Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
  • Διασύνδεση με νέους ΦΗΜΑΣ – Προσοχή! Δεν προτείνουμε την καταχώρηση προπαραγγελιών νέων μοντέλων ΦΗΜΑΣ – Δεν δεσμευόμαστε για την άρτια λειτουργία και διασύνδεση όλων των μοντέλων.
  • Διασύνδεση με POS/SoftPOS – Έχουν υλοποιηθεί/βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης οι διασυνδέσεις με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς (Cardlink, Melon, Viva κ.α.) και πρόκειται να καλύψουμε τη διασύνδεση για το μεγαλύτερο φάσμα των μοντέλων της αγοράς.

Προσοχή! Η Διασύνδεση με τις Web Εφαρμογές πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Αναβαθμίστε τις Εφαρμογές σας σε Web App ώστε να επωφεληθείτε των προνομίων!

Επιλέξετε Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ – Σε πλήρη εναρμόνιση με τη νομοθεσία 1155/2023. 

Η υπηρεσία e-invoicing εγγυάται την ομαλή διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με την ΑΑΔΕ αποστέλλοντας & δίνοντας σήμανση σε όλα τα ηλεκτρονικά παραστατικά σε πραγματικό χρόνο. Επιλέγοντας Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ δε χρειάζετε να ανησυχείτε για τις νομοθετικές αλλαγές καθώς αποτελεί μία ευέλικτη & σύγχρονη λύση που προσαρμόζεται γρήγορα και απλά σε όλα τα νέα δεδομένα!

Τα Vouchers Ωφελούμενων για το Πρόγραμμα 3 του Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχουν εκδοθεί! Εξαργυρώστε τα ΤΩΡΑ!

Εξαργύρωση Vouchers έως και 30/06/2024

Τα προϊόντα Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ΤΕΣΑΕ έχουν εγκριθεί και βρίσκονται στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες!

Γιατί να εξαργυρώσετε Vouchers Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης σε συνεργασία με την ΤΕΣΑΕ;

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ για τη διασύνδεση με τα POS.

Απαλλαχθείτε από την υποχρέωση διασύνδεσης της Ταμειακής Μηχανής σας με το POS καθώς και την αντικατάσταση των παλιών μοντέλων ΦΗΜ σε νέα μοντέλα ΦΗΜΑΣ. Έτσι, αποφεύγετε υψηλά κόστη, χρονοβόρες διεργασίες και πιθανά τεχνικά κολλήματα. 

  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.

Το προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθεί η απρόσκοπτη διασύνδεση των Εφαρμογών μας με τα POS. Η υπηρεσία e-invoicing πρόκειται να είναι συμβατή με όλα τα EFTPOS/SoftPOS της αγοράς και η ΤΕΣΑΕ θα φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως & πλήρως όλα τα μέλη του Δικτύου Συνεργατών της.

  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους.

Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται από το 2ο εξάμηνο του 2024 να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 

  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Ο Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης αποτελεί την πιο συμφέρουσα, σταθερή και εύκολα προσαρμόσιμη λύση στις ανάγκες της νέας εποχής! Απαλλαχθείτε από το άγχος για συνεχείς αναβαθμίσεις, αντικαταστάσεις Hardware και περιττά συνεχόμενα κόστη.

  • Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G! Η ΤΕΣΑΕ έχει τη λύση!

Καθώς αρκετές επιχειρήσεις υποχρεούνται στην έκδοση παραστατικών προς το Δημοσίο, η ΤΕΣΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ προχωρήσε σε διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο (B2G – Business 2 Government). Πλέον οι συμβάσεις αυτές θα πρέπει να εκδίδονται και να αποστέλλονται στους Δημόσιους Φορείς σύμφωνα με τα πρότυπα και τις οδηγίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι εφαρμογές Pegasus για ακόμη μία φορά εναρμονίζονται με τις νομοθετικές αλλαγές και απαιτήσεις. Μπορείτε να δείτε και τη μελέτη που αφορά την παραμετροποίηση των Web App Εφαρμογών εδώΕνημερωθείτε για τις προϋποθέσεις που ισχύουν.

Εκμεταλλευθείτε τη νέα προσφορά του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με έκπτωση -50%!

TESAEgroup Offer! // Νέα Πακέτα Κλήσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης:

Σύμβαση Ηλεκτρονικής ΤιμολόγησηςΤιμή Λιανικής
500 κλήσεις50,00 25,00€
3000 κλήσεις150,00 75,00€
10000 κλήσεις400,00 200,00€
25000 κλήσεις800,00 400,00€
65000 κλήσεις1.900,00 950,00€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. // Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2024.

Κίνητρα!

Επιλέγοντας Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ επωφελείστε διπλά! Πρώτον, αποκτάτε την οικονομικότερη επιλογή της αγοράς και δεύτερον εκμεταλλεύεστε τα πολλαπλά κίνητρα που δίνονται από το κράτος και προβλέπονται βάση νόμου. Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά υπηρεσίες παρόχων ψηφιακής έκδοσης στοιχείων για την έκδοση παραστατικών εσόδων οφελούνται από τα παρακάτω:

1. Μείωση του χρόνου παραγραφής φορολογικών υποθέσεων από πέντε (5) σε τρία (3) έτη, δηλαδή ο χρόνος παραγραφής για τον εκδότη του τιμολογίου περιορίζεται σε (3) έτη.

2. Προσαύξηση κατά 100% των αρχικών δαπανών αγοράς εξοπλισμού και λογισμικού σχετικά με τον Πάροχο, δηλαδή η δαπάνη για τον εξοπλισμό και το λογισμικό αποσβένεται για το έτος που χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη υπηρεσία.

3. Προσαύξηση κατά 100% της δαπάνης για την αμοιβή του Παρόχου κατά το πρώτο φορολογικό έτος στα ακαθάριστα έσοδα με την αποκλειστική χρήση Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.

4. Μείωση του χρόνου επιστροφής φόρου από ενενήντα (90) σε σαράντα πέντε (45) ημέρες, δηλαδή η φορολογική διοίκηση εξετάζει τα αιτήματα επιστροφής φόρου τα οποία αφορούν το φορολογικό έτος

Μείνετε ενημερωμένοι!

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.