Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Νέες τεχνικές μελέτες και αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές Pegasus! Αναβαθμίστε τη μηχανογράφηση σας

Κάθε επιχείρηση οφείλει να διατηρεί τη μηχανογράφηση της σε υψηλό επίπεδο. Γιατί να μην το κάνει με τις βέλτιστες δυνατότητες και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος; 

Το περασμένο διάστημα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη Μηχανογράφηση όπως επίσης και οι αναβαθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν. Παρά τις συνεχείς νομοθετικές αλλαγές η ΤΕΣΑΕ παρέμεινε πιστή στο ραντεβού με τις εξελίξεις και προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις στις εφαρμογές της αλλά και στην καταγραφή εξίσου σημαντικών τεχνικών μελετών. Ας δούμε μερικές από αυτές παρακάτω:

Τεχνικές Μελέτες & Αναβαθμίσεις

Τεχνικές Μελέτες:

  • Διασύνδεση με EFT/POS – Η προθεσμία εκπνέει στις 30/09! Πλέον βρίσκονται Online όλες οι τεχνικές μελέτες σχετικά με τις διασυνδέσεις ERP & POS, τόσο για τις Web App, όσο και για τις On Premise (Τοπικές) Εφαρμογές. Καθώς η προθεσμία πλησιάζει η ΤΕΣΑΕ έχει προετοιμάσει πλήρως το Δίκτυο Συνεργατών παρέχοντας πλήρες Documentation και Υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!
  • Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές με το Δημόσιο (B2G – Business 2 Government) – Οι συναλλαγές με το Δημόσιο απαιτούν Πάροχο B2G. Η ΤΕΣΑΕ έχει τη λύση! Πλέον όταν στήνετε το CPV BT-158 σε κάποιο είδος, μπορείτε να αναζητήσετε την επιθυμητή εγγραφή μέσα από τις δεκάδες χιλιάδες εγγραφές (και να μην αναζητείτε χειροκίνητα).
  • Pegasus Web App Γεωπόνος – Γνωρίστε την πιο ολοκληρωμένη λύση για Γεωπονικά καταστήματα. Πλέον βρίσκονται online οι ολοκληρωμένες μελέτες για το στήσιμο, τις λειτουργίες και τα πιθανά μηνύματα λάθους της εφαρμογής.
  • Σύνδεση με εκτυπωτή EPSON TM20-III – Ενημερώθηκε η μελέτη με επιπλέον βήματα, με τα οποία επιβεβαιώσαμε την ορθή διασύνδεση με την εφαρμογή

Αναβαθμίσεις:

  1. Στο μενού [Toolbox->Εργαλεία Παραμετροποίησης->Παραμετροποίηση Retail – Εντατική Λιανική->Λεκτικά Ομάδων] μπορείτε να προσθέσετε Λεκτικά τα οποία θα εμφανίζονται στο Tab “Είδος” της οθόνης Retail – Εντατική Λιανική ως πλήκτρα για γρήγορη συμπλήρωση στις σημειώσεις του είδους (θα εμφανίζονται ακριβώς πάνω από το πεδίο [Σημειώσεις]). Η λογική είναι ότι ο χρήστης θα μπορεί να ορίσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, στα οποία θα έχει πρόσβαση με πλήκτρα και θα μπορεί να τα ορίσει να εμφανίζονται μόνο για συγκεκριμένες ομάδες/υποομάδες κτλ, ώστε με κλικ σε αυτά να προστίθενται τα σχετικά λεκτικά άμεσα στις [Σημειώσεις] είδους.
  2. Νέο button ενέργειας [αλλαγή ποσότητας είδους]
    Προστέθηκε για να μπορεί να γίνει πιο άμεσα η αλλαγή ποσότητας ενός είδους (αντί να πατάει κάποιος το tab είδος). Είναι και πάλι χρήσιμο κυρίως στις mobile οθόνες.
  • Serial Numbers – To αποδεκτό μέγεθος είναι πλέον μεγαλύτερο ώστε να μπορεί ο χρήστης να καταχωρήσει μεγαλύτερα S/N (πχ. Windows product keys).
  • Είδη παραστατικών – Στην οθόνη καταχώρησης γραμμής είδους, πλέον υπάρχει το button [Υπολογισμός Τιμών]. Σε αυτή την οθόνη μπορείτε να καταχωρήσετε το σύνολο αξίας για τα είδη σας και εφόσον έχετε καταχωρήσει και ποσότητα, αυτόματα θα σας υπολογίσει και την [Τιμή Μονάδας].
  • Μαζικός Μετασχηματισμός Παραστατικών – Στην κλασική οθονη μαζικού μετασχηματισμού, προσθέσαμε και το tab [παραστατικά], ώστε ο χρήστης να βλεπει με μια ματιά τα παραστατικά που προκύπτουν από την αναζήτησή του (μέχρι τώρα έφερνε μόνο τις κινήσεις ειδών -συνεχίζει να τις φέρνει στο ομώνυμο tab-).
  • Παραστατικά Mydata – Μέσα στην οθόνη ενός Μydata παραστατικού, έχει προστεθεί το button [άνοιγμα url] ώστε να ανοίγει απευθείας σε browser το url (μέχρι τώρα, έπρεπε να αντιγράψετε το url σε νέκαρτέλα Βrowser, για να ανοίξει)
  • Συμβάσεις – Πλέον ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία μιας B2G σύμβασης, σε μια σύμβαση που θα καταχωρήσει στο Web App και όταν την συνδέσει με ένα παραστατικό/παραγγελία πελάτη, τότε τα στοιχεία B2G θα συμπληρωθούν αυτόματα.

 Δείτε εδώ όλες τις αναβαθμίσεις 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις επικείμενες εξελίξεις στην αγορά. Προετοιμαστείτε κατάλληλα με τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus!

Το 2024 σηματοδοτεί τον πλήρη Ψηφιακό Μετασχηματισμό τόσο στο χώρο των επιχειρήσεων όσο και σε αυτόν των ελευθέρων επαγγελματιών.

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.