Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Πλήρης εναρμονισμός στις συνεχείς νομοθετικές αλλαγές 

Ας δούμε μερικούς λόγους που η InfoGate Technologies θέτει την ΤΕΣΑΕ στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο και τους λόγους που ενισχύουν την σεναργασία μας.

  1. Εμπειρία και γνώση στην παραγωγή άριστου Μηχανογραφικού έργου από το 1984 με χιλιάδες επιτυχημένες Εγκαταστάσεις στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά – Εξειδικευμένες & Πιστοποιημένες Λύσεις για 20 και πλέον κάθετους κλάδους της αγοράς ικανές να δώσουν λύση σε όλα τα πιθανά προβλήματα & ανάγκες. Ανταγωνιστικές τιμές και οικονομικές προσφορές σε όλες μας τις λύσεις!
  2. Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης B2B & B2G Πρόταση – Για σήμανση των παραστατικών Online & πλήρη εναρμονισμό στις νέες νομοθεσίες. Γνωρίστε τις νέες μειωμένες τιμές!
  3. Πλούσιο υλικό online – Που περιλαμβάνει τεχνικές μελέτες, επεξηγηματικά videos και Demos των εφαρμογών μας.
  4. Συμμετοχή σε όλα τα Αναπτυξιακά Προγράμματα – Με εγκεκριμένες λύσεις ως επιλέξιμες δαπάνες (π.χ. Ψηφιακός Μετασχηματισμός).
  5. Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα για τις Εφαρμογές – Cloud και Τοπικές Εφαρμογές, κάθετες λύσεις, ομοιογένεια των εφαρμογών, απεριόριστοι χρήστες/τερματικά, διασύνδεση με hardware, εισαγωγή δεδομένων από λοιπά Λογισμικά, γέφυρα με τα πιο γνωστά Λογιστικά Προγράμματα κ.α.
  6. Διαρκής ποιοτικός έλεγχος & διασφάλιση ορθής λειτουργίας – Μέσω online, δωρεάν αναβαθμίσεων στα προγράμματα.
  7. Χαμηλά ετήσια κόστη συντήρησης – Διασφαλίζοντας έτσι την ανανεωσιμότητα των συμβάσεων και το επαναλαμβανόμενο κέρδος.
  8. Τεχνική υποστήριξη – Μέσω Παραγγελιών Παραγωγής Υποστήριξης, για γραπτές, επώνυμες και υπεύθυνες απαντήσεις. Πλήρης documentation μέσα από τεχνικές μελέτες.

Λύσεις προσαρμοσμένες στις νέες ανάγκες της αγοράς!

Ταμειακή Μηχανή

Πλέον στο βασικό κορμό της Εφαρμογής Pegasus Web App Retail θα βρείτε τη λειτουργία της Ταμειακής Μηχανής!

Στόχος είναι η προσομοίωση μιας ταμειακής μηχανής στις εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus.

Λειτουργία All in One

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο χρήστης μπορεί να διαθέτει όλες τις λειτουργίες σε μια συσκευή! Καταχώρηση παραστατικού, πληρωμή με POS, εκτύπωση, ενημέρωση myDATA/Παρόχου σε συνεργασία με τα iMin Τερματικά. Η Εντατική Λιανική γίνεται παιχνίδι!

Τα τερματικά iMin είναι συσκευές με λογισμικό Android, οι οποίες ακολουθούν τη λογική all-in-one (όλα-σε-ένα). Με λίγα λόγια, ο χρήστης σε μία και μόνη συσκευή διαθέτει: Λειτουργικό σύστημα (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογή μηχανογράφησης), NFC reader (ώστε να μπορεί να δεχτεί πληρωμή με κάρτα), θερμικό εκτυπωτή (ώστε να μπορεί να εκτυπώσει παραστατικό). Επιπλέον, προστέθηκε η δυνατότητα χρήσης του θερμικού εκτυπωτή EPSON TM-T20 III και σύνδεση με τις Εφαρμογές Pegasus Web App.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το Pegasus Web App και να εκμεταλλευτεί όλη τη λειτουργικότητα του τερματικού. Το Pegasus Web App εντοπίζει αυτόματα εκτυπωτή και NFC reader χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια.  

Δείτε το Video για την Προσομοίωση Ταμειακής Μηχανής και τη Λειτουργία All in One εδώ.

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.