Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Συναλλαγές B2G (Business 2 Government)

Συναλλαγες B2G

Σύμφωνα με τη διάταξη Κ.Υ.Α. 52445/2023 για όσες επιχειρήσεις τιμολογούν σε δημόσιους φορείς θα πρέπει τα παραστατικά τους να παίρνουν σήμανση παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι η εκάστοτε εφαρμογή μηχανογράφησης θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με Πιστοποιημένο Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και οι συναλλαγές B2G να γίνονται μέσω αυτού. H ΤΕΣΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ προχωρήσε σε σχετική υλοποίηση! Σημαντική προϋπόθεση για την κάθε επιχείρηση αποτελεί και η χρήση Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές B2B καθώς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί και λοιπά κανάλια διαβίβασης (διάταξη Α.1138/2020). Η συνεργασία αυτή έρχεται να καλύψει την ανάγκη των επιχειρήσεων να προσαρμοστούν στη νέα νομοθεσία αλλά και τη διασφάλιση αποστολής των τιμολογίων στους δημόσιους φορείς μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας.

Βήματα επιτυχημένης προσθήκης παρόχου Β2G στις Εφαρμογές Pegasus:

1. Η Τιμολόγηση B2G είναι συμβατή αποκλειστικά στις εφαρμογές Pegasus Web App. Εάν κάποιος πελάτης διαθέτει On Premise Εφαρμογή θα χρειαστεί να προχωρήσει τη μετάβαση του σε Web Αpp Εφαρμογή. Πράγμα που είναι εφικτό είτε μέσω ολοκληρωμένης μεταφοράς είτε μέσω συνδυασμού χρήσης Τοπικής & Διαδικτυακής Εφαρμογής. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της καρτέλας σας για περισσότερες πληροφορίες.

2. Η κάθε επιχείρηση θα πρέπει να διαθέτει και Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για συναλλαγές Β2Β. Για τη διαδικασία του Παρόχου θα βρείτε τη μελέτη ΕΔΩΕκμεταλλευθείτε τη νέα προσφορά του Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με έκπτωση -50%!

3. Προσθήκη του σχετικού Module PE.00.170 Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με ΙΛΥΔΑΓια τη διαδικασία του Παρόχου B2G μπορείτε να δείτε τη σχετική μελέτη ΕΔΩ.

4. Επικοινωνία με την εταιρεία ΙΛΥΔΑ για τη σύναψη σύμβασης αλλά και την αγορά των κλήσεων για τα παραστατικά που αφορούν τις συναλλαγές B2G.

Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ!

Χρησιμοποιώντας τον Πάροχο από την ΤΕΣΑΕ έχετε διπλό κέρδος! 

Πλεονεκτήματα από την οικονομικότερη επιλογή της αγοράς:

  • Αυξάνετε τις πωλήσεις σας με υψηλά περιθώρια κέρδους που ισχύουν για όλα τα πακέτα κλήσεων.
  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ.
  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.
  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους. Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 
  • Κάνετε την καλύτερη επιλογή! Εκμεταλλευθείτε τη νέα ΠΡΟΣΦΟΡΑ από την ΤΕΣΑΕ και εκτοξεύστε τα περιθώρια κέρδους σας!
  • Εκδώστε νόμιμες αποδείξεις και τιμολόγια χωρίς ειδικό εξοπλισμό και χωρίς ημερήσια Ζήτα! Τώρα και με Λειτουργία Ταμειακής Μηχανής και All in One λύση!
Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.