Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Τελευταίες ημέρες για απόσυρση και αλλαγή των ΕΑΦΔΣΣ!

ΕΑΦΔΣΣ

Αποφύγετε πιθανές κυρώσεις – χρονοβόρες διαδικασίες – τεχνικά προβλήματα!

Επιλέξτε Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ – Επωφεληθείτε των ευεργετημάτων – Προετοιμαστείτε για τις νέες νομοθεσίες

Η υπηρεσία e-invoicing εγγυάται την ομαλή διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με την ΑΑΔΕ αποστέλλοντας & δίνοντας σήμανση σε όλα τα ηλεκτρονικά παραστατικά σε πραγματικό χρόνο. Επιλέγοντας Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΤΕΣΑΕ δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις νομοθετικές αλλαγές καθώς αποτελεί μία ευέλικτη & σύγχρονη λύση που προσαρμόζεται γρήγορα και απλά σε όλα τα νέα δεδομένα! Επωφεληθείτε σήμερα από τις νέες μας τιμές.

Τι αλλάζει;

  • Σύμφωνα με το Νόμο 1073/2023 οι οντότητες που εκδίδουν τα λογιστικά τους στοιχεία με τη χρήση ΕΑΦΔΣΣ ή είναι κάτοχοι αυτών, παύουν τη χρήση αυτών έως και την 01.07.2024 -λόγω παράτασης- και έχουν υποχρέωση υποβολής δήλωσης οριστικής παύσης τους. Η παράταση δίνεται με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχετικό αποδεικτικό παραγγελίας λοιπών τύπων ΦΗΜ –οι οποίοι όμως δε βρίσκονται ακόμη σε ολοκληρωμένο στάδιο– ή έχει υποβληθεί από την οντότητα σχετική δήλωση επιλογής χρήσης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω Παρόχου και αποδοχής της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω Παρόχου.
  • Οι κατασκευάστριες εταιρείες ERP θα υποχρεωθούν να υπογράψουν δήλωση συμμόρφωσης για την Α.1155, τόσο σχετικά με τη λειτουργία του λογισμικού και τη διασύνδεση με παρόχους ΥΠΑΗΕΣ και ΦΗΜΑΣ. Πράγμα που πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές στη Μηχανογράφηση και ειδικά σε περιπτώσεις Custom λύσεων.

Ποιους αφορούν οι αλλαγές;

Το σύνολο των επιχειρήσεων εξαιρουμένων:

Επιχειρήσεις που δεν υποχρεούνται στη σήμανση των παραστατικών ή στη χρήση ΦΗΜ ή ΥΠΑΕΣ.

Πως έχουμε προετοιμαστεί;

  • Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης – Αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να έχουμε ολοκληρώσει τη διασύνδεση του Παρόχου με τα POS – Σε πλήρη εναρμόνιση με τη νομοθεσία 1155/2023. 
  • Διασύνδεση με νέους ΦΗΜΑΣ – Έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν διασυνδέσεις με τα περισσότερα νέα μοντέλα ΦΗΜΑΣ. Η ΤΕΣΑΕ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες Εταιρείες ΦΗΜΑΣ και οι υλοποιήσεις προχωρούν σύμφωνα με τη νομοθεσία. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακοινώσουμε τα πρώτα συμβατά μοντέλα.

Προσοχή! Δεν προτείνουμε την καταχώρηση προπαραγγελιών νέων μοντέλων ΦΗΜΑΣ – Δεν δεσμευόμαστε για την άρτια λειτουργία και διασύνδεση όλων των μοντέλων.

  • Αναβαθμίσεις στις Εφαρμογές μας – Οι Εφαρμογές Pegasus ήδη λαμβάνουν τις απαραίτητες αναβαθμίσεις έτσι ώστε οι τελικές υλοποιήσεις να εφαρμοστούν άρτια σύμφωνα με τις ενημερώσεις από την ΑΑΔΕ. 
Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.