Πόντου 37, Νέα Μεσημβρία Τ.Κ. 57011, Θεσσαλονίκη

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πληροφορίες για εργαζομένους

Οι εργαζόμενοι πλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν online όλα τα στοιχεία τους που αφορούν την εργασιακή τους κατάσταση, μέσω της εφαρμογής myErgani app για κινητά τηλέφωνα ή της ιστοσελίδας myErgani.gov.gr. Μέσα από αυτές τις πλατφόρμες έχουν πρόσβαση σε όλες τις δηλώσεις που έχουν κατατεθεί από τους εργοδότες τους στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, όπως το καθεστώς απασχόλησης, το ωράριο εργασίας και τις άδειές τους.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής έχουν πρόσβαση στην ατομική τους Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε μορφή QR code, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δηλώνουν την έναρξη και λήξη του ωραρίου τους. Οι πληροφορίες αυτές καταγράφονται αυτόματα στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Επιπρόσθετα, μπορούν να δουν το ημερολόγιο πραγματικής εργασίας τους με αναλυτικά στοιχεία όπως δηλώσεις ωραρίου, υπερωρίες και άδειες.

Συμπερασματικά, η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας προσφέρει στους εργαζόμενους μια εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία τους που αφορούν την εργασιακή τους κατάσταση, βελτιώνοντας τη διαφάνεια και τον έλεγχο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή.

Βρείτε περισσότερες οδηγίες στον αναλυτικό οδηγό για τους εργαζόμενους

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iPhone

Picture of Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος

Η εμπειρία μου στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διάφορες επιχειρήσεις και να παρέχω την απαραίτητη υποστήριξη στον τομέα της μηχανογράφησης. Προτείνω και εφαρμόζω συστήματα μηχανογράφησης τα οποία έχουν δοκιμαστεί, δίνουν μακροχρόνια λύση, είναι σύγχρονα και σύνομα με την τρέχουσα νομοθεσία. Επιπλέον δίνω μεγάλη βαρύτητα στην σχέση μεταξύ της αξίας ή ωφέλειας που προσφέρει ένα πρόγραμμα και του κόστους που πρέπει να πληρώσει κανείς γι'αυτό. Ακολουθήστε με ώστε να διαπιστώσετε και εσείς ή να συγκρίνετε, την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας μέσα απο την επίδειξη και καθημερινή χρήση των προγραμμάτων αυτών.

Εγγραφείτε στο κανάλι

Πρόσφατα άρθρα

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε δωρεάν στις ενημερώσεις

Subscription Form

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγραφείτε απο την λίστα μας.